Usynlig o

I disse “Coronatider” der all organisert aktivitet er forbudt kan turer i skog og mark alene eller god avstand fra andre være et godt alternativ. I den forbindelse passer det fint å ta med seg et kart og gå/løpe gjennom tidligere løyper.

http://www.orientering.no/media/filer_public/5a/cd/5acd6c9e-8f2f-4d3c-8ffb-7335adaa577f/2020_medio_mars_aktivitetsinfo_til_klubbene_i_disse_smitteverntider.pdf

UsynligO er et nytt og spennende gratis konsept som er vel verdt å teste ut nå. Last ned på mobilen appen UsynligO i Appstore eller GooglePlay (kanskje du har en gammel mobil du kan bruke).
1. Se om det ligger noen løyper ute i nærheten av deg.
2. Last ned kart og print ut
3. Gå til start, ta med mobilen
4. Start løpet i appen
5. Løp o-løpet som vanlig, underveis vil appen gi beskjed hver gang du kommer til en post (prøv med nøyaktighet 20 m). Ønsker du tips underveis kan appen fortelle hvor langt det er til posten og også vise retningen til posten.
6. Løpet avsluttes når du løper i mål

Finner du ikke noe løp du vil løpe kan du trykke på livelox knappen og finne flere muligheter. Her ligger ikke kartene i appen, men de kan du finne i Eventor eller kanskje hjemme hvis du har løpt løpet før.

Comments are closed.