Ny i klubben

Kontaktinfo

Vurderer du å bli medlem, har spørsmål om medlemskap, treninger, eller noe annet? Kontakt oss gjerne! E-post adresser og telefonnummer finner du under “Klubbinfo” og “Kontakt oss”. Sjekk forøvrig resten av nettsiden også – her finner du informasjon om det meste.

Ønsker du å melde deg inn i klubben?

Innmeldingsskjema finner du under «Ny i klubben» -> «Bli medlem». Fyll ut feltene her, så ordner vi resten!

Under ligger noen nyttige lenker for deg som ønsker å lære litt grunnleggende om det å lese et orienteringskart. Ellers er det bare å møte opp på trening – vi hjelper deg med å komme i gang.

Karttegn for nybegynnere
Enkelt introduksjonskurs i kart og kompass

Treninger

For oversikt over våre treninger, sjekk «Trening, løp, tur-o». 

Det er gratis å delta på trening for medlemmer. Du kan velge mellom løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Det vil være en person til stede på alle treningsløp som tar seg ekstra av nybegynnere. Etter løpet er det normalt kake til alle. Sørg for å ha med deg tørstedrikk.

Løpsdeltakelse/betaling av startkontingent

Når du vil delta på et løp går du inn på eventor.orientering.no, som er terminlisten og påmeldingssted for orienteringsløp i Norge. Du må opprette en bruker før du kan melde deg på. Spør om hjelp hvis du trenger det. Når du har logget deg inn kan du også følge klubbaktiviteter og se hvem fra klubben som er påmeldt til hvilke løp.

Klubben dekker løpsavgift for alle løp arrangert i Norge i 2023. Dekningen gjelder innen ordinær påmeldingsfrist (ettaranmeldingsgebyr må den enkelte dekke selv).

Ved påmelding gjennom Eventor mottar klubben en samlefaktura for alle klubbens deltakere etter hvert løp. For løp som klubben ikke dekker, legger vi ut for deg for via en påmelderkonto. Her setter du inn et valgfritt A-kontobeløp til konto 2610.22.20268 i forkant av løpsdeltakelse. Ditt beløp blir så trukket fra din konto. Du får beskjed når du må betale inn til kontoen. Alle påmeldte, uansett sted, må betale for et løp dersom man man ikke stiller til start.

Løpsutstyr

På treningsløp og i konkurranser må man være dekket på overkropp og ben, men kan løpe i kortermet. Klubbens løpsdrakter og overtrekksdrakter som fås kjøpt til subsidierte priser. Det er ikke nødvendig å ha klubbdrakt på treninger, men på løp oppfordres medlemmene til å bruke klubbens løpstøy. Informasjon om kjøp av klubbtøy og annet orienterings-sportstøy, se «Utstyrskjøp».

Klubben har kompass til utlån, som medbringes på trening.

Ved løp med tidtaking (gjelder alle konkurranser) må man ha stempling-brikke. Klubben har noen brikker som kan lånes ved interne klubbarrangementer, som klubbmesterskap. Skal man delta i andre konkurranser bør man skaffe egen brikke. Brikker kan kjøpes hos Norges Orienteringsforbund. Løperbrikker (idrettsbutikken.no)

Ved spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med leder eller en annen i styret – adresser finner du under «Om klubben» –> «Kontakt oss».

Comments are closed.