Utstyrskjøp

Klubbtøy

Skien OK har eget klubbtøy, og har sponsoravtale med rabatterte varer hos TRIMTEX (Trimtex.no) om du ønsker å handle noe annet enn klubbtøy. Sjekk info under «Ny i klubben» for å se hva slags utstyr du trenger til orienteringsløp. For å kjøpe klubbtøy til rabattert pris, kreves ordinært medlemskap.

Klubben har et lite lager av løpsdrakter, tights, overtrekkstøy, lue og buff. Klubbtøyet er av høy kvalitet,og har en meget gunstig pris fordi klubben sponser. Det er fint om man bruker klubbtøy på løp, samlinger og NM. Klubbtøy er spesiallaget for Skien OK og har lang leveringstid når vi fyller lageret.

Undersøk med klubbtøyansvarlig Gry på mob. 93296704 om vi har det du trenger på lager. Nytt tøy bestilles her: bestillingsskjema  

Prisliste-klubbtøy.

Sko – kompass – stemplingsbrikke og annet utstyr

Klubben har startpakke (kompass og stemplingsbrikke) til salgs til kr 500,-. Kontakt mob. 93296704.

Trimtex.no har nettbutikk for andre klær enn klubbtøy, sko og annet utstyr. Ved kjøp må du opprette en bruker. Du får 20% rabatt ved å skrive SkienOklubb2017 i referansefeltet i kassen før betaling. Beløpet blir da redusert når Trimtex trekker pengene fra konto. Man får også klubbrabatten om man handler i Trimtexteltet på store løp. Oppgi da klubbnavn. Rabattordningen gjelder ikke for tilbudsvarer.

Idrettsbutikken.no.  Forhandler også brikker, kompass og annet utstyr.

NB Bestill ikke varer på Sport8. De er konkurs.

På store arrangement som f.eks Nordjysk, Norwegian spring, Sørlandsgaloppen, O-festivalen og Blodslitet, er det salgstelt hvor man kan handle alt av utstyr. 

Comments are closed.