Vintertrening 2018-19

  Vintertreningen starter opp tirsdag 6.11.18 kl.18.30.

Hva:   Vintertrening for o-løpere.

Når:     Hver Tirsdag fra 6 November kl 18.30-20.30

Hvor:   Gimsøy Ungdomsskole

Hvem: Medlemmer i Skien OK.                                                                                                                                                              Passer alle fra 10 år til voksen. Eget opplegg for gruppen 10 – 16 år.                                                                                        Alle over 17 år  har ulike opplegg ute (o-teknikk, rolig løping, intervall osv)                                                                                                                                                        (program kommer)

Hva:     Utetrening kl.18.30 – 19.30 og Innetrening kl.19.30 – 20.30.                                                                                                      O-teknikk, løping, styrke ballspill, leker.

Utstyr:                      Møt opp i uteklær med refleksvest og lykt.                                                                                                                                 Ta med innetøy og sko.

Spørsmål:  Til Gisle mail: gisnysa@online.no eller mob:95448930

 

Hilsen Sportslig utvalg ved Grete B Hovi

 

Comments are closed.