Hjalmarpokalen 2018

Hjalmarpokalen utdeles på klubbens årsmøte hvert år. Pokalen gis til et medlem som i løpet av det siste året har utmerket med ekstra gode resultater enten sportslig,  eller på annen måte gjør noe ekstra for klubben. Hjalmarpokalen ble denne gangen tildelt Eli Sæterdal, sekretær i klubben.

Eli har jobbet iherdig med langsiktig rekrutteringsarbeid mot skoler, barnehager med å innføre og markedsføre lavterskeltilbudet Grønne turer – et nærmiljøorientering i bydelene. Tilbudet ble også tilrettelagt for funksjonshemmede. I tillegg til å administrere Grønne turer, har Eli klart å skaffe midler til videre arbeid og nye kart langt over det man har forventet. I 2018 jobber hun med innføring av Stolpejakten – o-løyper med registrering poster man finner i App.

Eli har også utmerket seg på andre måter;  skaffet seg kompetanse på tidtaking, løypelegging, kartfinansiering og hvordan man kan skaffe klubben tilskudd til å drive aktiviteter. Hun mottok forøvrig Norges orienteringsforbunds pris for flest deltakere under Verdens orienteringsdag i 2016.

Vel fortjent pris, Eli – vi gratulerer!

 

 

Comments are closed.